Vrijwilligerswinkel Tiel

In de week van 28 oktober tot en met zaterdag 2 november konden aspirant vrijwilligers terecht in de pop-up winkel aan de Waterstraat 53.

De vrijwilligersmarkt uit het verleden is op deze wijze in een nieuw jasje gestoken. Het doel is om vrijwilligers en organisaties bij elkaar te brengen. Per dag zijn zo’n 60 formulieren verstrekt waarop ruim 40 serieuze reacties zijn aangemeld. Initiatief nemers Brenda Leenders en Inez Koot van Mozaiek zijn dan ook tevreden.

Overzicht organisaties die deelnamen aan de Vrijwilligerswinkel.

Kringloopwarenhuis Secunda, Ouderen Gelderland, Humanitas, Klesteo, Bibliotheek Rivierenland, ’s Heeren Loo, Vluchtelingenwerk, Rode Kruis, Tielse maatjes, Stichting Dierenhulp Dierenambulance, VPTZ Rivierenland, Leerhuis Tiel, SZR Vrijthof – Walstede, Stadsmoestuin Franciscushof, Boekenlegger, Stichting Present West-Betuwe, Stichting 4-Stromenland, Zorgcentra Lingewaarde, Zonnebloem, Mozaiek, Dynamiek.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights