Bestuurswissel voorzitter Hart van Tiel

Ondernemersvereniging Hart van Tiel heeft een nieuwe voorzitter. Margriet van Heesch , bekend van Hart van de Betuwe, heeft de voorzittershamer overgenomen van René van IJzendoorn.

Ruim 10 jaar heeft hij de belangen behartigd van de ondernemers in de binnenstad. Hart van Tiel komt op voor de binnenstad en is daarvoor aanspreekpunt van de gemeente. René heeft vooral zijn sporen verdiend door Hart van Tiel en met name de FlipPas op de kaart te zetten. Dit deed hij met veel passie, en vanuit zijn professionele marketingachtergrond ook zeer deskundig. Hij was de motor in de retailmachine van de binnenstad. Het was geen gemakkelijke opgave want in zijn periode als voorzitter zag hij het retail-landschap enorm veranderen. En die veranderingen duren nog voort.

Het voorzitterschap vormt een mooie uitdaging voor Margriet van Heesch. Zij is voortvarend gestart. Haar invloed is nu al merkbaar doordat zij inzet op de onderlinge communicatie tussen de winkeliers, en met de klanten, op een moderne wijze. Sociale media gaat een grotere rol spelen, daarvoor heeft zij Marise Eman gevraagd om haar  daarbij te ondersteunen.

Laura Burggraaf vertrekt ook, zij is toe aan een andere uitdaging. Ze is in 14 jaar tijd gegroeid van secretaresse naar Evenementen Manager. Onder haar leiding werden veel evenementen in de binnenstad georganiseerd en begonnen. Geheel naar de wens van het bestuur om de beleving in de binnenstad te veranderen. Tijdens evenementen is de toeloop naar de stad enorm toegenomen. Dat is een echt en zichtbaar resultaat van haar gepassioneerde inzet, waarmee ze Tiel beter op de regionale kaart zette.

Op dit moment loopt er een sollicitatie procedure om een vervang(ster)er voor Laura te vinden. De vacaturetermijn sluit op 22 juli.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights