Slot wandel 3 daagse Walstede Tiel

Zo’n 45 bewoners van Zorgcentrum Walstede (SZR) hebben afgelopen week meegedaan aan de 14e wandel 3-daagse. Ruim 60 begeleiders maakten dit mogelijk.

Sinds 2 jaar is de 4 daagse, 3 daagse geworden omdat 4 dagen als te vermoeiend werd ervaren. Dit jaar was het een 2 daagse: de tocht woensdag ging niet door vanwege het verwachte slechte weer. Het Regionaal Archief zou als rustpunt dienen en de daar te trakteren saucijzenbroodjes verhuisden naar Walstede en onder genot van de muziek van Bert Teering genuttigd.

Donderdag was de traditionele tocht naar Daisy’s ijs en vrijdag het rustpunt bij de Montessori school met een optreden van de jeugd. Bij terugkomst bij Walstede deelden wethouder Frank Groen en Ria Wellner, die voor de organisatie tekende, de medailles uit. Als afsluiting in de recratiezaal een optreden van het duo Sjanieks.

Ook de jongste deelnemers Ryan (4) en Gullin (6) van Lith kregen samen met oma Bets van Gessel een medaille.

Mies Jansen van Toorn werd vrijdag 85 jaar en werd nog eens extra in het zonnetje gezet samen met de achterkleinkinderen Luuk en Tijn.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights