Achtste editie van ‘Uit in Tiel’ verschenen

De editie 2019 van ‘Uit in Tiel’ is van de persen gerold. Het eerste exemplaar werd donderdag 18 april aan Franklin van Blijdesteijn overhandigd in de mooiste ‘klerenwinkel’ van Midden Nederland, Blijdesteijn mode aan de Voorstad / Varkensmarkt.

Franklin van Blijdesteijn kunnen we zonder overdrijving de nestor van de Tielse Centrumwinkeliers noemen. Hij is de pater familias van het familiebedrijf. Hoewel zijn kinderen Anne-Eva, Bram en Max ondertussen veel overgenomen hebben is hij ondanks zijn gevorderde leeftijd nog altijd zeer betrokken bij de zaak. Bij de stadspromotie besteedt hij veel energie aan het nog aantrekkelijker maken van Tiel. “Een geweldig mooie en aantrekkelijke gemeente die het waard is om gepromoot te worden. We hebben mooie historische panden, een ruim aanbod aan goede horeca met steeds meer gezellige terrassen en ondanks wat leegstand een aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod en natuurlijk een prachtig buitengebied. Wat mij betreft kunnen de plannen voor onder meer het Waalfront niet snel genoeg uitgevoerd worden”, verklaart hij enthousiast. “Met hotel van de Valk is Blijdesteijn de grootste publiekstrekker van de stad. Op het gebied van stadspromotie valt er nog veel te doen.” Blijdesteijn heeft recht van spreken. Rond veertig procent van zijn klanten komt van ver buiten Tiel naar de modezaak. “Die klanten combineren dat vaak met een dagje Tiel en dat is goed voor iedereen.”

Veel nuttige informatie in het nieuwe magazine

Het nieuwe magazine staat weer boordevol informatie. U vindt er tal van toeristische tips waarbij niet alleen de stad maar ook de wijde regio aandacht krijgt. Verder veel informatie over de talrijke evenementen, fruitbeleving, de historie, monumenten en een beeld van wat Tiel te bieden heeft op het gebied van winkelen, horeca, cultuur, sportieve activiteiten en ontspanning en veel praktische gegevens.

Het mooi vormgegeven kleurrijke magazine is een uitstekende gids voor bezoekers van verre maar ook de inwoners van Tiel en de omgeving vinden er veel wetenswaardigs in.

Kortom een hebbeding dat je thuis nadat je het gelezen hebt op een makkelijk bereikbare plaats moet neerleggen om de talrijke uittips en activiteitenagenda te kunnen raadplegen.

Simon Tahamata in de schijnwerper

Nadat in eerdere edities bekende (oud)-Tielenaren als Annemiek Verweij, Gert Jacobs, Khalid Boudou, Fedja van Huêt, Kilke van Buren en Frans Duijts uitgebreid aandacht kregen, staat in het nieuwe nummer de bekende profvoetballer Simon Tahamata in de schijnwerpers. Simon Tahamata bracht zijn jeugd door in Tiel. Hij wil bij Theole zijn voetbal academy uitbreiden.

Uit in Tiel’ is op veel plekken te vinden

Het magazine is gratis af te halen bij Zinder, ondernemers in de binnenstad, het Flipje en Streekmuseum en het stadhuis. Op http://www.uitintiel.nl is een digitale versie te vinden.

Website en City Tiel app

Ook de website uitintiel.nl en de City Tiel app dragen bij aan de promotie van Tiel.

Uit in Tiel digitaal:  https://www.uitintiel.nl/uit-in-tiel-magazine/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights