Opening Zangfietspad en tekst op coupure nabij Zinder Tiel

Vele malen werd het refrein van het lied ‘Bicycle’ door de fietsers herhaald tijdens de opening van het ‘Zangfietspad’ tussen cultuurcentrum Zinder en de Veerweg. Daarvoor oefende het gelegenheidskoor in Zinder waarna als openingshandeling door het lint gereden werd, vastgehouden door Rachel van der Schaaf en binnenstadsmanager Gert-Jan van Ingen.

video:

Op de terugweg is stilgestaan bij de tekst op de coupure ‘kijk de dijken wijken voor je lied’. Het idee van de tekst en zangfietspad is van Zinder medewerkster Rachel van der Schaaf. Het is een van de projecten die de ondernemersvereniging Hart van Tiel samen met de gemeente Tiel hebben opgezet om de binnenstad aantrekkelijker te maken.

Het ‘verbijzonderen’ van plaatsen in de binnenstad moet er toe bijdragen dat karakteristieke plaatsen aantrekkelijk, schoon en heel blijven. De hoop bij de coupure is dat deze niet meer door graffiti ontsiert zal worden. Naast de tekstregel is er een eenvoudige tekening van een Vikingschip aangebracht.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights