Pannenbier bij uitbreiding “De Teerling”

Woensdag 6 juni ging de vlag in top bij het hoogste punt van de nieuwe speelhal van de Eerste Tielse Jeu de Boules VerenigingDe Teerling”. Op Sportpark “De Lok” werd het traditionele pannenbier geschonken. Op de foto: rechts voorzitter Ed Roelofs, bouwcoordinator Cor Wiegers en de bouwers van van Doorn Johan de Beuse en Sander van Soest. Op de voorgrond voormalig voorzitter Rinie van Hensbergen.

Waar het hoge grondwaterpeil van begin dit jaar nog voor flinke vertraging had gezorgd, kon vanaf de start van de bouw op 31 mei flink worden doorgewerkt, dit mede dankzij het prachtige weer.

De hal zal medio juli casco worden opgeleverd, waarna vrijwilligers van de vereniging zelf de afbouw en de inrichting zullen verzorgen. De feestelijke opening staat eind september gepland, net voor de start van het winterseizoen van de Nationale Petanque Competitie.

Met de bouw van de geheel uit eigen middelen gefinancierde nieuwe speelhal wordt de eerste fase van de nieuwe Boulodrome gerealiseerd. Bij de gemeente Tiel is een aanvraag voor subsidie ingediend voor de financiering van de noodzakelijk tweede en derde fase van de Boulodrome.

Het huidige clubgebouw is verouderd en voldoet niet meer aan diverse eisen. Met de realisatie van de complete Boulodrome zal “De Teerling” weer geheel kunnen voldoen aan zowel de eisen van de Nationale Jeu de Boules Bond als die van de Drank- en Horecawet.

Naast de viering van het hoogste punt vierde het oudste en erelid van de vereniging, Jan van Den Heuvel, op de baan zijn verjaardag.

De vereniging bestaat ruim 30 jaar en heeft ongeveer 100 leden, waarvan er zo’n 35 wedstrijden spelen.

voor meer info:  http://www.deteerling.nl/

4 juni 2018

6 juni 2018

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights