Muzikale nieuwjaarsgroet in verpleeg- en verzorgingshuizen Tiel

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 12 januari 2018, geplaatst in Nieuws.

TIEL  Elk jaar biedt de gemeente de bewoners en het personeel van de Tielse verpleeg- en verzorgingshuizen een muzikale nieuwjaarsgroet aan. De optredens waren dit jaar op donderdagavond 11 januari. Tijdens de pauze en na afloop was er een hapje en een drankje.

Het is gebruikelijk dat de burgemeester of één van de wethouders hierbij zijn en een korte nieuwjaarswens uitspreken. Burgemeester Beenakker was aanwezig bij de Vier Gravinnen waar Promusica optrad. In Lingewaarde trad op Fruitig Geflipt, bij Vrijthof Just for Fun en bij Walstede In Canto.

Vier GravinnenVier GravinnenWalstedeWalstedeLingewaardeLingewaardeVrijthofVrijthof

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights