Lampjesactie Ziekenhuis Rivierenland Tiel op corsowagen Zoelen

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 13 januari 2018, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Lampjesactie Ziekenhuis Rivierenland Tiel op corsowagen Zoelen
Verlicht het leven van kwetsbare ouderen in Ziekenhuis Rivierenland. Help ouderen hun gezondheid te ondersteunen door bewegen. Dit is het nieuwe motto van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland voor de jaarlijkse lampjesactie. In december is het karkas van de corsowagen van Corsoclub Zoelen met de titel “Mooncat” bij de ingang van het ziekenhuis geplaatst.

Met deze 7e lampjesactie proberen “de Vrienden” zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanschaf van hulpmiddelen die bewegen niet alleen ondersteunen, maar tevens uitdagen en het ook nog eens leuk maken om in beweging te komen.

De actie duurt nog tot 31 maart. Info en direct online doneren via:  www.vriendenvanzrt.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights