4-Stromenland en HvT verhuizen naar nieuwe lokatie in Tiel

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 23 september 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

Het secretariaat van Stichting 4 Stromenland, organisator van het fruitcorso en ondernemersvereniging Hart van Tiel zijn zaterdag verhuisd naar een nieuwe lokatie. Door de verhuizing van de redactie van de Gelderlander naar Rhenen kwam het pand Tolhuisstraat 30 vrij. Van de Persgroep mogen beide organisatie’s het pand tot 20-02-2020 gebruiken. Vierstromenland had tot nu een kantoorruimte in de Plantage.

De Gelderlander heeft de redacties van de edities Rivierenland en Vallei samengevoegd. De redacties, commerciële medewerkers en de eindredacteuren van de huis-aan-huisbladen, waaronder De Zakengids, maken de krant voortaan vanuit Rhenen. Met het vertrek van de Gelderlander is er geen enkel nieuws- en advertentiemedium meer dat een kantoor in de stad heeft. De Gelderlander heeft nog wel een journalist die in Tiel geworteld is en daar nog woont.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights