Kick Off BuurtSportVereniging Tiel Oost

Door Jan Bouwhuis op woensdag 11 januari 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  SportFriends heeft in samenwerking met een aantal partners, waaronder 3 Tielse sportverenigingen, de Brede School Tiel Oost en Sport BSO SamSam een Sportimpuls aanvraag gedaan voor een BuurtSportVereniging Tiel Oost. Deze aanvraag is gehonoreerd. De BuurtSportVereniging houdt in dat sportverenigingen naar de wijk gaan en daar op groenstroken en pleintjes hun sport aanbieden. Buurtbewoners kunnen hier kosteloos aan deelnemen. De tegenprestatie die ze leveren is vrijwilligerswerk wat ten goede komt aan de wijk. Sinds november zijn we met alle samenwerkingspartners al druk bezig met de voorbereidingen.  Woensdag was de Kick Off en de week erna starten de sportactiviteiten in de buurt.

meer op  www.bsvtieloost.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights