Uitreiking Vrijwilligersawards Tiel

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 9 december 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Vrijdagmiddag zijn voor de 6e maal de Vrijwilligersawards in de gemeente Tiel door wethouder Henk Driessen op het Ambtmanshuis uitgereikt. Er waren 3 categorieen.

Categorie ouderen.

Mevrouw Olga van Ooijen is vanaf het begin in 2009 werkzaam als vrijwillige ouderenadviseur voor Mozaïek welzijnsdiensten. Olga is vanaf het begin zeer toegewijd en vooral erg betrokken bij de ouder wordende mens. Ander vrijwilligerswerk van Olga: wijkcomite Westroyen, Vrijwilliger bij project Eenzaamheid voorbij. coördinators rol van Steun bij Verlies.

Categorie zorg en welzijn.

De ICV (Interne Cliënten Vervoersdienst) van Vrijthof is in 2011 in het leven geroepen om de medewerkers op de afdelingen te ontlasten als het gaat om bewoners van en naar therapieën en activiteiten te brengen en weer op te halen.

Categorie sport.

Johan Kusters van TFCC de Weirijders. Zelf niet de grootse in lengte maar zijn daden daarentegen overstijgen ver de gemiddelde vrijwilliger in de sportwereld. Zijn inzet voor de nieuwe BMX-baan en het belang van de crossers, jong en oud.

Alle winnaars kregen een Award,  een oorkonde, cheque van 750,= en bloemen. Mede uitgereikt door Ans Ducquesnoy raadslid, Henk Bolt van Rabobank en Gradus van Wel van Stichting Oud Burger Mannen en Vrouwwenhuis.

De vrijwilligersaward is een initiatief van Mozaiek en gemeente Tiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights