Eerste dialoogtafel leerlingen OBS de Regenboog Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 8 december 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  8 december. Ook dit jaar organiseerden Stichting Evim en Ieder1Gelijk weer dialoogtafels rond de internationale dag van de mensenrechten op diverse locaties in Tiel.  ’s Morgens was de eerste tafel voor leerlingen bij de basisschool de Regenboog, als onderdeel van de Brede School Tiel Oost.

Aan deze tafel namen 9 kinderen uit groep 6,7 en 8 deel. Zij gingen in gesprek over zorgen voor de toekomst: uitsluiting, angst voor anderen is een thema dat juist nu om extra aandacht vraagt. 

Het is de eerste keer dat ook kinderen meedoen aan de dialoogtafels op de dag van de mensenrechten.

 In november konden kinderen kennismaken met dialoog via het naschools aanbod van de Brede School Tiel Oost, georganiseerd door Stichting Evim. Dit was een lessenserie van 4, hier namen 10 kinderen aan deel.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights