Geen arbeidsmigranten in schuur Hertog Arnoldstraat Tiel

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 8 november 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Het college heeft besloten om het verzoek om vrijstelling te verlenen voor het huisvesten van arbeidsmigranten in een te renoveren schuur aan de Hertog Arnoldstraat 3a af te wijzen. De gemeente heeft behoefte aan beleid voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Binnen het geldende bestemmingsplan Tiel-West is het perceel aangewezen als bedrijf. Daarnaast zijn er plannen om in de toekomst op het perceel en aangrenzende gronden een nieuw gebouw te ontwikkelen. Daarover gaat de gemeente in gesprek met de initiatiefnemer en Kleurrijk Wonen.

Voorheen was De Tielse Glashandel hier gevestigd en op 27 januari 2009 brandde het pand af.

Brand op 27 januari 2009Brand op 27 januari 2009Brand op 27 januari 2009Brand op 27 januari 2009

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights