Vrijwilligersmarkt Tiel

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 1 oktober 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Mozaïek organiseerde in samenwerking met de gemeente voor de 7e maal de vrijwilligersmarkt in de raadszaal. Zo’n 30 verschillende vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties lieten tijdens deze dag zien wat het werk bij hun organisatie inhoudt. Ze probeerden ook vacatures die zij hebben in te vullen. De vrijwilligersmarkt is een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met vrijwilligerswerk in de gemeente Tiel.

Dankzij de inzet van vrijwilligers is het mogelijk om allerlei voorzieningen in stand te houden. Daarnaast geeft dit werk mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen, andere mensen te ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding te hebben of zich in te zetten voor iets wat men belangrijk vindt. Kortom, de redenen zijn heel verschillend, maar het werk geeft iedereen voldoening en dat maakt het verschil!

voor meer info:  matchpoint@mozaiekwelzijn.nl

De organisatie van de vrijwilligersmarktDe organisatie van de vrijwilligersmarkt

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights