Stadsmoestuin Franciscushof Tiel open dag en 2 prijzen

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 4 oktober 2016, geplaatst in Nieuws, Foto. Coordinator Aad van Dijk en vrijwilliger Patrick Blom tonen trots de prijsCoordinator Aad van Dijk en vrijwilliger Patrick Blom tonen trots de prijs

TIEL  Dinsdag 4 oktober is het feest van Franciscus. Om dat te vieren was er een opendag op de Franciscushof aan de J.D. van Leeuwenstraat. Ook de de twee tweede prijzen die de tuin gewonnen heeft bij de Ariënsprijs, zaterdag uitgereikt in Arnhem, werden getoond. De Ariënsprijs is een jaarlijkse wedstrijd tussen diaconale projecten (projecten met een sociale inslag) uit het aartsbisdom Utrecht. Ook de tweede publieksprijs was voor de Franciscushof. De vele bezoekers aan het Stadslandgoed  zijn door de vrijwilligers onthaald op koffie en een lunch met soepen.

De doelstelling van de Stadsmoestuin is via een biologische tuin producten kweken voor de maaltijden van het Inloophuis in Tiel.

Meer info:  https://www.actiefintiel.nl/organisaties/4368

zie ook de opening op 21 juni 2014:   https://www.youtube.com/watch?v=8PAl7F2Z_LM

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights