Wensboom op Groenmarkt

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 15 december 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

Tiel. De grote sfeervolle wensboom op de Groenmarkt is geopend.

De officiële opening was afgelopen zaterdag waarbij Flipje en burgemeester Beenakker, samen met de initiatiefneemster Sandra van Leur de eerste wensen in de boom hebben gehangen.

De wensboom is een plaats voor iedereen die de komende tijd graag een moment voor een wens of herinnering aan een geliefde wil nemen. Deze wens of herinnering kan in de vorm van een bal, een zelfgemaakt kaartje of een andere manier worden opgehangen in de boom. Ter plaatste zijn er kaartjes en houten plankjes beschikbaar die je in kunt vullen met jouw wens.

Het is het 2e jaar dat Sandra van Leur uit Dreumel en werkzaam bij de gemeente Tiel, het initiatief heeft genomen om de boom te plaatsen. De aanleiding was het overlijden van haar zus Anja, nu 5 jaar geleden.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights