Vluchtelingen in Tiel

Door Huub van Heiningen op dinsdag 15 december 2015, geplaatst in Nieuws.

B&W hebben besloten in de raadsvergadering van woensdag 16 december een voorstel aan de agenda toe te voegen om te zoeken naar mogelijkheden om ook in Tiel een contingent vluchtelingen op te vangen. Daarmee wordt dan voldaan aan een verzoek van de provincie. Het zal gaan om 200 a 300 vluchtelingen.

Waarschijnlijk zal het voorstel in een besloten deel van de raadsvergadering aan de orde komen – het is uiteindelijk aan de raad zelf daarover te beslissen. B&W doen nog geen suggesties voor bepaalde locaties – het college verwacht in eerste instantie ook suggesties van de raadsleden zelf, die daarover maandagavond al in fractieverband overlegd hebben.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights