Start nieuwbouw woningen Molukse wijk

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 27 november 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Vrijdagmiddag was de feestelijke start van de volgende fase van de wijkvernieuwingsplannen van de Molukse wijk:  het feit dat er recentelijk gestart is met de bouw van nieuwe woningen. In de Diderik Vijghstraat ter hoogte van de plek waar de gesloopte flat was een ceremonie met vlaggen hijsen. Door de aannemer en SCW zijn stukken boomstam geschonken waar tifa’s, een soort trommel, van gemaakt gaan worden. Aansluitend was in centrum Buah Hati een bijeenkomst voor de bewoners en kinderen. Dit alles georganiseerd door SCW, Buah Hati en de Vree en Sliepen.

De bouw omvat 13 eengezinswoningen en 8 flexwoningen aan de Vijghstraat,  Lambert Hendriksstraat en Bisschop Adelboldlaan. De woningen zullen op basis van conceptuele woningbouw worden gerealiseerd, wat betekent dat de woningen in circa 14 weken van fundering tot oplevering worden gebouwd. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights