FNV jubilarissen

Door Jan Bouwhuis op maandag 9 november 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Vrijdagavond was bij restaurant De Betuwe de laatste Jubilarissenavond  van FNV Bondgenoten afdeling Tiel. Samen met de Bouw en Houtbond en AbvaKabo gaan zij in 2016 op in Lokaal  FNV – Netwerk Rivierenland Oost. Het adres blijft FNV Gebouw de Schering, Scheeringlaan 2  – 4001 WJ Tiel.

Deze avond werden ook de trouwe leden gehuldigd. Als eerste de leden welke 70 en 60 jaar lid zijn. Dat waren mevrouw G. Goyer (70 jr) en de heren J. Rusthoven, in de rolstoel  (70 jr)  en W. Klaver (60 jr).  Op de 1ste foto ziet u hen samen met Roberto Gumbs – Voorzitter FNV Bondgenoten afd. Tiel en Hans van den Wijngaard – Bondsbestuurder FNV. Daarna waren de groepen van 50- (12 personen), 40- (10 personen)  en 25 jaar lidmaatschap (16 personen) aan de beurt.groep 50 jaargroep 50 jaargroep 40 jaargroep 40 jaargroep 25 jaargroep 25 jaar

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights