FlipPas en 1e zondag open

Door Jan Bouwhuis op woensdag 14 oktober 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL In de ondernemersbijeenkomst van “Hart van Tiel” is besloten dat vanaf 2016 iedere 1ste zondag van de maand de winkels in de binnenstad open zullen zijn. Daarnaast zijn er nog de ‘speciale’ zondagen waarvoor nu al  een openstelling gold.

Ook is de FlipPas geïntroduceerd. Die pas werkt ook via een app. op de smartphone. Bij aankopen ontvangt iedereen punten, die ook bij andere deelnemers verzilverd kunnen worden. Per euro ontvangt men één punt.  Met die punten kan eventueel ook parkeergeld betaald worden. Speciale akties kunnen via de pas geregeld worden. Bedrijven kunnen b.v. als kerstkado voor hun personeel punten op de pas laten zetten. De pas is in heel Tiel te gebruiken.

Op 14 november wordt met een feestelijk tintje gestart.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights