Ontbijt Walstede op Burendag 2015

Door Wanda van IJzendoorn op zondag 27 september 2015, geplaatst in Nieuws.

TIEL Voor bewoners van het verzorgingshuis Walstede en bewoners van de aangrenzende wijk werd er gisteren in het kader van Burendag een heerlijk ontbijt geserveerd. Het idee achter dit initiatief was om de omwonenden te integreren met de bewoners van het verzorgingshuis Walstede. Daar is men ruimschoots in geslaagd. Er werd gelachen, gepraat en er werden verhalen verteld. Een echtpaar vertelde dat ze nog maar kort geleden in de buurt van Walstede waren komen wonen en dit was het uitgelezen moment om kennis te maken. Een bewoner die ook van het ontbijt genoot raakte aan de praat met een bewoonster van het huis en wat bleek…. toen de man zijn bril afzette herkende de bewoonster de man! Ze zagen elkaar na 60 jaar weer terug! 

Na het ontbijt bleef men nog heerlijk nagenieten van een kopje koffie met een koekje. De ochtend was zo geslaagd dat de directie van Walstede in de toekomst meer van dit soort bijeenkomsten wil gaan organiseren meldde Willy Goossen, de locatiemanager van Walstede.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights