Feestelijke aftrap corsojaar op 19 april in Agnietenhof Tiel

Fruitcorso presenteert nieuwe plannen en ontwerpen

Met nieuw elan presenteert Stichting 4-Stromenland op donderdag 19 april de nieuwe plannen voor het komende jaar. De jaarlijkse en tevens feestelijke aftrap van het corsojaar in schouwburg Agnietenhof in Tiel bestaat ditmaal niet alleen uit het presenteren van alle ontwerpen van de corsoclubs en de mozaïekgroepen. Ook zal voorzitter Rian Verwoert namens het bestuur de nieuwe plannen presenteren. Zo is er voor het eerst een avondcorso: Corso by Night, waarbij de wagens verlicht te bewonderen zijn. Verder is het parcours overdag ingekort, waardoor de wachttijden voor het publiek ook korter worden. Een ander nieuw onderdeel is het ‘ombouwen’ van de grote parkeerplaats Het Taluud tot een Arena, waar alle tribunes zullen worden geplaatst.

Rian Verwoert: ,,We zien het jaar met vertrouwen tegemoet. We hebben het programma met de clubs overlegd en zij staan erachter. Samen gaan we proberen er een mooi jaar van te maken. Uiteraard zijn de corsoclubs de basis van ons mooie evenement. Daar wordt nu al hard gewerkt. Veel clubs hebben hun ontwerpen al gepresenteerd. Ik heb er al een paar zien voorbijkomen en ben opnieuw onder de indruk van de creativiteit van de ontwerpers.’’

Op de presentatie-avond zal het publiek getrakteerd worden op flitsende en verassende filmpjes met uiteraard ook aandacht voor de ontwerpen van zowel de corsoclubs als de mozaïeken. De maquettes van de corsoclubs zijn na afloop te bewonderen in de foyer van de schouwburg. De avond is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de vrijwilligers van de clubs en Stichting 4-Stromenland. De toegang is gratis, aanvang 20.00 uur.

Informatie: www.fruitcorso.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights