Fruitstal in de stad

Door Huub van Heiningen op donderdag 21 juli 2016, geplaatst in Opinie, Openbare ruimte.

 Er kan in Tiel ook best eens iets snel geregeld worden: het fruitstalletje – dat in het kader van “Fruitstad aan de Waal” een winderige staanplaats pal aan de rivier had gekregen – is verkast naar het Hoogeinde bij het oude postkantoor. Daar is het niet alleen heel wat minder winderig – er komen nu ook echt klanten af op het mooie Betuwse fruit, dat er te koop wordt aangeboden.

Voorlopig voor zes weken heeft “de gemeente” gezegd. Dat is ook de termijn waarin zo ongeveer alle politici die er toen doen, met reces zijn. De neiging te vinden dat dit er iets mee te maken heeft, dient echter onderdrukt te worden. Het is een mooie plek en als de onderneming ook economisch een succes wordt, wil niemand straks het stalletje weer kwijt.

 Zie ook de reacties op : http://detielenaar.nl/opinie/fruitstal-aan-de-waal

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights