Parkeergarage Westluidense Poort Tiel nog niet open

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 2 mei 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

De parkeergarage Westluidense Poort onder het cultuurcentrum Zinder is klaar, maar mag nog niet gebruikt worden. Oorspronkelijk zat in de planning om begin maart de garage te openen. Het certificaat voor de brandmeldinstallatie is verleend. Aannemer VolkerWessels wacht nog op het benodigde certificaat voor de installaties van de rookgasdetectie en ventilatie. Dat betekent dat de garage nog niet geopend kan worden.  Zodra het certificaat is verleend, kan de parkeergarage korte tijd later geopend worden. Na de opening kunnen bezoekers twee weken gratis parkeren. Na die twee weken wordt het betaald parkeren tot 22 uur van kracht.

Voor meer Westluidense Poort toets: WLP   in het zoekvenster

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights