Demontage bouwkraan cultuurcentrum Westluidense Poort Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 12 september 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  De bouwkraan welke op 10 maart 2016 is geplaatst bij Westluidense Poort voor de bouw van de parkeergarage is afgebroken. De bouw van het cultuurcentrum Westluidense Poort WLP zal met mobiele kranen gebeuren. Daarmee verliest de sky-line van Tiel een herkenbaar punt.

De geplande bouw van woningen en appartementen gaat voorlopig niet door wegens gebrek aan belangstelling. Aan onderstaande oproep op de gemeente site is nog onvoldoende gereageerd.

Wonen & leven in de Westluidense Poort
Binnen het cultuurcluster Westluidense Poort komt ook een woonplek met verschillende soorten (stads)woningen en appartementen. Werken of een atelier aan huis is hierbij ook mogelijk. Een aantal woningtypes is als idee uitgewerkt. Potentiële kopers kunnen meedenken over de verdere invulling. Kijk hiervoor op  www.wonenindewestluidensepoort.nl

voor meer items over cultuurcentrum WLP toets in het zoekvenster links boven: westluidense

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights