Herinrichting Waalkade

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 22 september 2015, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL De gemeenteraad van Tiel krijgt begin 2016 een plan voorgelegd over de herinrichting van de Waalkade. Daar heeft ze begin 2015 opdracht toe gegeven. Op 27 mei gaf de raad daar nog een toevoeging bij: omwonenden, eindgebruikers en andere belanghebbenden moeten bij het proces betrokken worden.

Daarom worden de genoemde doelgroepen de komende tijd uitgenodigd om mee te denken over de plannen. De uitkomsten worden verwerkt in het stedenbouwkundige plan. Vervolgens wordt het plan doorgesproken met Rijkswaterstaat en verschillende evenementenorganisaties, want de Waalkade is immers de plek voor onder meer Appelpop.. Zij beoordelen mede het plan op kansen en realisatie.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights