Jop Passewaaij open

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 25 augustus 2015, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto. Sportclinics bij opening JOP Passewaaij.Op sportieve wijze opent Wethouder Marcel Melissen op 2 september om 15.00 uur het JOP (Jongeren Ontmoetings Plaats) Passewaaij. Aan de Jhr. P.A. Reuchlinlaan zijn faciliteiten aangebracht voor jongeren om te sporten.  De officiële opening start met sportieve activiteiten voor iedereen. Zo is er een demonstratie van Streettrickz door Ghino en Youssef (bekend van You Tube). Vervolgens kunnen aanwezigen zelf deelnemen aan vijf verschillende clinics: Fitness, Tafeltennis, Beach Volleybal, Voetbal en Streettricking. Elke clinic duurt ongeveer tien tot vijftien minuten. Iedereen die graag mee wil doen, komt aan de beurt. Met de aanleg van de JOP lost de gemeente een lang uitstaande wens in van de bewoners van Passewaaij, die zich in het kader van de Tielse Methode uitgesproken hebben voor de aanleg van een extra JOP in hun wijk.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights