Ontsteken bevrijdingsvuur en oude legervoertuigen op de Groenmarkt Tiel

Na twee jaar mocht het weer: veel publiek tijdens de viering van bevrijdingsdag en bij het om 12 uur ontsteken van het bevrijdingsvuur op de Groenmarkt. Lopers van Astylos hadden het vuur in Wageningen opgehaald en aan burgemeester Hans Beenakker de eer om het vuur te ontsteken. Aansluitend was een Defilé van oude legervoertuigen vanaf de Waalkade door het centrum. Tot 17:00 uur kon het publiek genieten van de kunstmarkt in de Waterstraat, Voorstad en Varkensmarkt met muzikale omlijsting van ‘De Dansende Balg’, de organisatie was in handen van het 5 mei comité.

De reactiesnelheid van burgemeester Hans Beenakker is nog prima: het bevrijdingsvuur ging even de verkeerde kant op maar hij kon nog net wegduiken.

Foto album: klik op een foto voor een vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights