Kultuurhuis / dorpshuis Kokkenhof Wadenoijen gesloopt

Het kultuurhuis / dorpshuis aan de Jonkheer A.W. van Borsselestraat / Lingedijk in Wadenoijen is deze week in opdracht van de gemeente Tiel gesloopt.

Tot groot ongenoegen van de vereniging Leefbaar Wadenoijen is het beschikbare budget van 310.000 euro niet in het opknappen van het gebouw gestoken, maar in de renovatie van de naastgelegen basisschool De Waaijer. Al bijna 40 jaar bestaat het dorpshuis. In januari 2009 werd het al eens gesloten om in november van dat jaar een doorstart te maken. Leefbaar Wadenoijen moet nog verder in gesprek met de school hoe een gemeenschappelijke ruimte in de school eventueel gebruikt kan worden.

Tijdens wijkschouw 2007

Knutselmiddag tijdens de herstart in 2009

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights