Fruitcorso Tiel heeft een eigen app

Fruitcorso heeft een eigen app. Op deze manier kan het publiek nog sneller geïnformeerd worden. Het idee en de ontwikkeling komen uit de koker van het bureau Emjee uit Varik, waarmee Stichting 4-Stromenland sinds dit jaar samenwerkt.

Marie-Jan Ousen van Emjee: “We willen graag iedereen zo goed en zo snel mogelijk over alles rondom het Fruitcorso informeren. En hoe kan dat beter dan met een eigen app? Daar kunnen bewoners van Tiel, alle bezoekers en belangstellenden alle info vinden. Niet alleen het programma, parcours maar ook actuele informatie. Je kunt er ook je kaarten mee bestellen.’’

De app past bij de vernieuwing op het gebied van publiciteit van de stichting. Momenteel zijn er bijna dagelijks vlogs te zien van Martijn van Eck, die als een ‘razende reporter’ langs alle corsoclubs gaat en vertelt over zijn belevenissen.

Het Fruitcorso is in het derde weekend van september. Zaterdag 15 september is in Tiel het middagcorso te zien, terwijl voor de eerste keer ook de wagens ’s avonds door de straten rijden. Verder kunnen de wagens zondag en maandag bewonderd worden op het tentoonstellingsterrein bij het Kalverbos. Daar is tevens twee dagen het Foodtruck Festival.

Voor de tribune kunnen belangstellenden nog tot 1 september profiteren van een korting. Zo kost een tribunekaart ’s avonds € 10,-, daarna € 12,50. Voor het middagcorso betaalt men € 18,50, na 1 september is dat € 20,-.

Info en bestellen tickets: www.fruitcorso.nl

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2018/08/start-inrichten-kalverbos-voor-de-fruitcorso-mozaieken/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights