Kaartverkoop 60e Jeugdspektakel Tiel van start

Op de Groenmarkt is zaterdag de inschrijving van start gegaan voor het Jeugdspektakel ‘Superhelden’. Op 23 juni, 21 juli en 18 augustus is tussen 12.00 en 15.00 de kraam weer aanwezig. Dit jaar zijn de spelen van 20 t/m 24 augustus.

Het Jeugdspektakel bestaat al sinds 1958 en is een week vol lol, plezier, uitdagende activiteiten en nog veel meer voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! In deze week bieden wij dagelijks een breed scala aan activiteiten aan. De link voor het programma zie onder de tekst.

De week duurt van maandag t/m vrijdag en ons programma zal de meeste dagen draaien van 9.30 uur ‘s ochtends tot 15.00 uur ‘s middags. De tijden kunnen in sommige gevallen afwijken, kijk voor de precieze tijden altijd bij de betreffende dagen en onderdelen in het programmaboek! Tussen de middag verblijven de kinderen bij ons en hebben ze even rustig de tijd om hun zelf meegebrachte lunchpakketje op te eten.

Elke ochtend kunt u tussen 9.00 uur en 9.15 uur verzamelen voor de ingang van de sporthal Westroijen. Hier zullen de vrijwilligers u en de kinderen al op staan te wachten. Om 9.15 uur gaat de deur open en kunnen de kinderen naar binnen. Let op; alleen op de maandag bij de opening is het u toegestaan om uw kinderen tot in de zaal te begeleiden, alle andere dagen verwachten wij dat u buiten bij de deur afscheid neemt en uw kind(eren) zelfstandig naar binnen gaan. Vervolgens gaat om 9.30 uur het programma van start. Aan het einde van de dag wacht u buiten voor de deur tot de kinderen de dag hebben afgesloten en om 15.00 uur naar buiten komen. Bij de weekafsluiting op de vrijdag is het u, net als bij de weekopening, wel toegestaan de zaal in te komen. Zie voor specifieke tijden het programma.

We beginnen de week maandagochtend met zijn allen in de sporthal, waar wij met een feestelijke opening de week zullen inluiden. Als u het leuk vindt bent u als ouder welkom om bij de opening aanwezig te zijn! Hierna gaan de activiteiten van het maandagprogramma van start. Tussen 12.00 uur en 12.30 uur is het lunchpauze. In deze pauze verblijven zoals genoemd de kinderen bij ons en eten hun zelf meegebrachte lunchpakketje op.

De rest van de dagen volgt min of meer dezelfde routine. Op dinsdag en de andere dagen verwachten wij dat u ‘s ochtends afscheid neemt voor de deur en dus niet meer mee de hal in komt, dit om een soepele doorstroom te bevorderen.

De specifieke dagindeling is altijd terug te vinden in het programmaboek als u meer wilt weten over de verschillende programma-onderdelen. Houd altijd het programmaboek in de gaten voor als er afwijkende tijden zijn, bepaalde kledingvoorschriften (bijvoorbeeld bij water of sport activiteiten) of als we per fiets vertrekken voor een bepaalde activiteit. Dit staat bij de specifieke dag of het specifieke onderdeel in het programmaboek vermeld.

Op de vrijdag hebben wij in de middag nog een leuke afsluiting. Ook deze mag u als ouder/verzorger bijwonen! Bekijk in het programmaboek hoe laat dit jaar de afsluiting begint.

voor het programma zie: https://jvwtiel.nl/programma/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights