Voor de 15e maal het ouderen kerstdiner bij van der Valk Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 18 december 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Ongeveer 200 gasten hebben maandagavond genoten van het ouderen kerstdiner bij van der Valk hotel Tiel. Voor de 15e maal is dit samen met Ouderen Gelderland en het Nationaal Ouderenfonds georganiseerd. Vanwege het derde lustrum waren er bloemen voor Annabel van der Valk. Namens de gemeente Tiel overhandigde Henk Driessen samen met Flipje een fruitmand aan mevrouw Meerwald en bloemen aan mevrouw Nellie Schreur. Voor de muzikale omlijsting zorgden Klubo Akordonia en Ben Middeldorp. Onzeker is nog of het volgend jaar weer bij van der Valk is of op een nieuwe locatie.

voor het diner in 2016 zie: http://detielenaar.nl/nieuws/ouderenfonds-kerstdiner-bij-van-der-valk-hotel-tiel
 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights