23e Draaiorgelbridgedrive in Tiel geslaagd evenement

Door Bert Leenders op donderdag 16 november 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

Zaterdag 11 november organiseerde de Lionsclub Tiel voor de 23e keer de draaiorgelbridgedrive. 130 bridgers beleefden er een gezellige bridgedag en brachten samen een mooi bedrag bijeen voor drie goede doelen.

Bij het betreden van het terrein van de lokatie Teisterbantlaan van het RSG Lingecollege misten de deelnemers de naamgever van het evenement, het Gaviolidraaiorgel De leeuw. Dat zal zijn vrolijke klanken voortaan laten horen in het orgelmuseum in Haarlem.

Naast veel gezelligheid en bridgeplezier genoten de deelnemers ook van de perfecte organisatie en de goede verzorging. Voor iedereen was er wat lekkers bij de koffie, een goed verzorgde lunch en zoetigs en hartigs op de bridgetafels. Voor de gelukkigen was er een welgevulde prijstafel en vele mooie prijzen voor de verloting. Doordat vrijwel alles gesponsord werd, kon bijna de gehele opbrengst van de inschrijfgelden, de buffetverkoop en de loterij aan de goede doelen besteed worden. Die doelen waren dit jaar kerstpakketten voor de bezoekers van het inloophuis, vervoer van mensen met een beperking naar een Lionsconcert in Nijmegen en de aankoop van speelgoed voor kinderen van ouders die gebruik maken van de voedselbank.

Henk van Toorn en Ben Plug verzorgden de technische leiding deskundig en vrijwel onopvallend.

Het hoogst scoorden Mini Stam en Els van Riel in lijn E. In de anderen vier lijnen behaalden, Jan van Dijk en Henk Verhoeven, Marianne Verbruggen en Gretha de Reuver, Rob Warringa en Rie Rijkse en tot slot Hans en Magda Burggraaf het de beste resultaten.

In het midden de winnaarsIn het midden de winnaarsEen van de loterijprijzen was het boek ‘ZINDERend Bleekveld’. Een van de auteurs, Bert Leenderrs, reikte het uit.Een van de loterijprijzen was het boek ‘ZINDERend Bleekveld’. Een van de auteurs, Bert Leenderrs, reikte het uit.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights