Thermosbeker voor alle leerlingen Prins Clausschool Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 21 juni 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

Alle leerlingen van de Prins Clausschool hebben woensdagmiddag een ’thermosbeker’ ontvangen. Op de Prins Clausschool staat iedereen voor duurzaamheid en zorg voor het milieu. De Clausschool is de eerste Fair Trade school in Tiel, hebben duurzame zonnepanelen op het dak en scheiden plastic afval. De school wil de hoeveelheid plastic afval nog verder verminderen en daarom kregen alle leerlingen een prachtige,  functionele thermosbeker van de Ouderraad.

Vullen met water is lekker goedkoop en ook nog het meest gezond.  Geef een goed voorbeeld, neem geen pakje, maar gebruik voortaan je thermosbeker is het motto, met dank aan de Ouderraad.

voor video zie:  https://www.youtube.com/watch?v=vNnpuF8EOcc

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights