Zonnepanelen op sporthallen Tiel aangebracht

Door Jan Bouwhuis op woensdag 5 april 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Zowel op sporthal De Betuwe als Westroijen zijn 206 zonnepanelen aangebracht. De totale gemiddelde jaaropbrengst van deze 412 panelen is bijna 100.000 kWh. Dit is vergelijkbaar met het verbruik van 30 huishoudens. In beide sporthallen zijn displays aangebracht waarop de opgewekte stroom is te volgen. Het display in de Westroijen sporthal is vrijdag 1 maart door wethouder Laurens Verspuij onthuld.

Gemeente Tiel wil ook haar inwoners stimuleren om duurzaam te wonen. Daarom biedt zij de duurzaamheidslening aan. Met deze lening kunnen huiseigenaren energie én geld besparen. Dankzij de lening wordt het financieel aantrekkelijker om te investeren in duurzame zonne-energie omdat de rente lager ligt dan bij een gewone lening.

Zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/zonnepanelen
 

Sporthal De Betuwe aan de WadenoijenlaanSporthal De Betuwe aan de WadenoijenlaanSporthal WestroijenSporthal Westroijen

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights