Trots op Tiel krijgt vorm

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 18 februari 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Donderdagavond 16 februari zijn het logo en de slogan bekendgemaakt bij de ambassadeursbijeenkomst. Zo’n 25 mensen waren samen in het RSG-lingecollege (locatie Teisterbandlaan) om weer stappen te maken om het platform voor burgers, een doorsnee van verschillende geledingen uit de Tielse bevolking, meer handen en voeten te geven.

Ontstaan vanuit het initiatief van burgemeester Beenakker als een groep ambassadeurs van Tiel om burgerparticipatie laagdrempelig vorm te geven. Na 4 maanden en enkele bijeenkomsten is nu de naam bekend.

TROTS OP TIEL heet de beweging die Tielenaren met ideeën en initiatieven verder gaat brengen.

Het beeldmerk ‘Trots op Tiel: Een vruchtbare samenwerking’ is ontworpen door Sander Tros uit Tiel en daarmee hebben de ambassadeurs een fris logo in handen. Een kers staat symbool voor de Betuwe en de metafoor waarmee gewerkt gaat worden is het maken van JAM.
Om JAM te maken moet je eerst fruit plukken, sorteren, dan kun je gaan koken om vervolgens het eindresultaat heerlijk te smeren. Deze stappen komen straks ook terug in de aanpak van Trots op Tiel.

De gemeente heeft 50.000 euro beschikbaar gesteld voor dit project.

Voor de zomer zult u nog veel meer horen en zien van Trots op Tiel.

zie ook:  http://detielenaar.nl/politiek/bijeenkomst-ambassadeursgroep-trots-op-tiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights