Video: Benen fluitje van opgraving Medel in Flipje en Streekmuseum Tiel

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 27 januari 2017, geplaatst in Nieuws, Historie, Video.

TIEL  Benen fluitje van de opgravingen Medel in Flipje en Streekmuseum. Het Flipje en Streekmuseum Tiel staat dit hele jaar in het teken van de archeologie.  Om dit jaar feestelijk in te luiden, laat het museum als eerste een benen fluitje zien dat  is gevonden bij de opgravingen in Medel, Tiel. Later in het jaar zullen er meerdere opmerkelijke vondsten te zien zijn in het museum. Het betreft een bijzondere vondst, gedaan tijdens het proefsleuvenonderzoek.  Het gaat om een fluitje gemaakt uit het linkerscheenbeen van een schaap of  geit.

zie ook:  http://detielenaar.nl/nieuws/benen-fluitje-van-de-opgravingen-medel-flip…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights