Veel belangstelling voor open huis Stadhuiscampus Tiel

Door Bert Leenders op zaterdag 14 januari 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

Door de samenwerking tussen Culemborg, Geldermalsen en Tiel en de oprichting van de Omgevevings Dienst Rivierenland (ODR) hebben veel gemeentelijke ambtenaren de afgelopen jaren een werkplek buiten het gemeentehuis gekregen. De vrijgekomen ruimte is vanaf half december 2016 ingenomen door de medewerkers van het UWV, die voorheen in het beursgebouw aan de Nieuwe  Tielseweg werkten en de  medewerkers van  Werkzaak Rivierenland die op verschillende locaties in het werkgebied van de Regio Rivierenland hun werkplek vonden. Daarvoor moest het gemeentehuis wel  eerst grondig gebouwd worden. Zaterdag 14 januari konden alle belangstellenden een kijkje nemen in wat nu de Stadhuiscampus heet. ’s Ochtends was het open huis voor familie en vrienden van de medewerkers. ’s Middags konden alle andere belangstellenden de Stadhuiscampus bewonderen. Bezoekers kregen er uitvoerige informatie over wat de diensten ieder voor zich en gezamenlijk doen voor de inwoners van de stad en de regio. Ook viel te constateren dat de medewerkers vrijwel allemaal tevreden zijn met hun nieuwe werkplek. Vaste werkplekken zijn verdwenen. Verdeeld over  het hele gebouw zijn er voor de medewerkers werkplekken waar zij naar eigen keuze met hun laptop aan de slag kunnen.  Papier is vrijwel verdwenen en bij de kantooruitrusting is gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten op het gebied van licht en ergonomie. In het gebouw zijn speciale ruimten om rustig te kunnen werken en zijn er tal van mogelijkheden om te vergaderen en de vele bezoekers voor de gemeentelijke informatiebalie, de Werkzaak of het UWV (Uitvoeringsorgaan werknemersverzekeringen te ontvangen. Van het open huis werd druk gebruik gemaakt. ’s Ochtend was het even file lopen en ondanks het slechte weer was het ook ’s middags een komen en gaan van belangstellenden.   

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights