Ouderenfonds kerstdiner bij Van der Valk Hotel Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 12 december 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Het Nationaal Ouderenfonds organiseerde samen met Van der Valk landelijk een kerstdiner voor 4.000 ouderen. In Tiel namen maandagavond 200 personen deel.
De kerstdiners zijn bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens de diners in contact komen met mensen in de buurt, zodat ze ook na de feestdagen aanspraak hebben. Het Ouderenfonds draagt hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van de eenzame ouderen. Tijdens de avond was er een optreden van het koor ‘Tiels Vocaal Ensemble’ onder leiding van Ben Middeldorp.
Frederik Bennis, als coördinator van het Nationaal Ouderenfonds Tiel en Ouderen Gelderland, was wederom nauw betrokken bij de avond. Hij gaf oa de 91 jarige heer H. de Beer een bloemetje. Dhr. de Beer is al lang en nog steeds mantelzorger. Na afloop was er nog voor een ieder een plantje.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights