Tiel verliest proces

Door Huub van Heiningen op vrijdag 4 november 2016, geplaatst in Nieuws.

 Willem Reuvers heeft opnieuw een procedure gewonnen in zijn strijd tegen de gemeente Tiel. De muur om zijn opslagterrein van sloopauto’s mag vooralsnog blijven staan en de gemeente moet de proceskosten betalen.

 Nadat de gemeente een proces verloor waarin het om miljoenen ging, heeft het college van B&W geëist dat hij een afscheiding om zijn opslagplaats, door Reuvers zonder vergunning geplaatst, zou verwijderen. Hem is een forse dwangsom opgelegd voor elke dag dat de muur er langer staat. Reuvers heeft de hulp van de rechter ingeroepen om die maatregel van tafel te krijgen.

 Zodra de uitspraak voor publicatie openbaar is, komen we er hier op terug

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights