Kersen van Flipje Tiel voor Frans Duijts

Door Jan Bouwhuis op donderdag 9 juni 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL / WADENOIJEN  Donderdag 9 juni in de Betuwe het nieuwe kersenseizoen gestart.

De eerste Betuwse kersen zijn dan rijp en komen weer volop op de markt. Het eerste kistje kersen is in de boomgaard D’n Kerkewaerdt door Flipje uitgereikt aan de volkszanger Frans Duijts. Ook het ‘Kersenboekje’ van Emjee is gepresenteerd. Korte toespraken en foto sessie’s volgden tussen de kersenbomen.

Kersen uit het Land van Flipje veroveren Nederlandse supermarkten!

Win een geheel verzorgd weekeind in Tiel; slapen bij Van der Valk, VIP gast bij het de eerste open kersendagen in de Betuwe en gratis toegangskaarten voor het Flipje en Streekmuseum Tiel.

Om de Betuwe én de Betuwse kersen bij de consumenten méér onder de aandacht te brengen worden de aankomende weken de kersen gepromoot bij een groot aantal supermarkten, zoals Hoogvliet en Deka Markt. Ook zijn de kersen te koop bij de vele boomgaarden in de Betuwe.
Nieuw is een verkooplocatie op de Waalkade in Tiel.

De promotie wordt ondersteund met een aantal prachtige prijzen die consumenten kunnen winnen, zoals een vijftal luxe kersen verwenarrangement en een vijftigtal dagarrangementen, beschikbaar gesteld door Stadspromotie Tiel, Flipje & Streekmuseum, Fruitpartners Blom en Hotel Van der Valk-Tiel. In elke doosje kersen, of u het nu koopt aan de kraam, in de boomgaard of de supermarkt zit een unieke wincode.

Open Kersendagen

Daarnaast zullen op zaterdag 30 en zondag 31 juli Open Kersendagen worden georganiseerd. Deze dagen zullen plaatsvinden in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. Tijdens deze kersendagen zijn er tal van activiteiten, zoals koken & proeven, rondleidingen in de boomgaard, kersenspitspugen, zingen in de boomgaard, kraampjes. Ook een kersenkoningin zal niet ontbreken. Uiteraard vergezeld door Flipje. De openingstijden van de Open Kersendagen zijn van 11.00 – 16.00 uur.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights