JCI de Betuwe Tiel Giro d’Italia sponsorestafette

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 7 mei 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  JCI de Betuwe organiseerde de Giro d’Italia sponsorestafette voor het goede doel: Spieren voor Spieren.
Wethouder Henk Driessen gaf het startschot van JCI Giro d’Italia sponsor estafette!
Er stonden 12 hometrainers op de Varkensmarkt klaar waar zes teams van vier personen zelf de Giro fietsten.  Naast de sportieve inspanning was er volop gezelligheid op het JCI Giro d’Italia terras. De eigen DJ ondesteunde de fietsers met lekkere muziek. Er werden hapjes en drankjes verkocht aan passanten; ook deze opbrengst gaat naar het goede doel.

JCI de Betuwe
JCI De Betuwe bestaat uit een club jonge, ondernemende leden in de leeftijd tot 40 jaar. Jezelf ontwikkelen en werken aan je toekomst is een belangrijke pijler binnen JCI. Maar wat niet ongenoemd mag blijven is een bijzonder belangrijke, verbindende factor: Fun! Naast persoonlijke ontwikkeling en fun zijn ook business, training en fundraising belangrijke pijlers en organiseren we onze eigen events, voor o.a. goede doelen. Hier is de Giro d’Italia sponsorestafette een goed voorbeeld van. JCI de Betuwe is aangesloten bij Junior Chamber International (JCI), de overkoepelende organisatie van alle lokale kamers in Nederland, met in totaal circa 2.500 leden. In 2016 luidt het thema van JCI de Betuwe:Commit Yourself!

Zie voor meer informatie; www.jcidebetuwe.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights