Beweegtuin Passewaaij Tiel is geopend

Door Jan Bouwhuis op donderdag 28 april 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  De Beweegtuin op het schoolplein aan het Koerierspad 3 in Passewaaij is vrijdagmiddag door burgemeester Beenakker en Flipje geopend. In het kader van het jaar van Wijk en Buurt in 2015 heeft de 60+ Soos Passewaaij, samen met inwoners het idee gelanceerd een beweegtuin voor volwassenen en in het bijzonder senioren in Passewaaij te realiseren.
Behalve op zondag kan men daar iedere dag terecht. In de week na de opening zal Tenny van den Berg starten met openbare ‘lessen’ in de beweegtuin te weten op woensdagochtend van 11-12 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Zij zal de aanwezigen vertrouwd maken met wat zoal mogelijk is op de toestellen.

nadere info:  www.60plussoospassewaaij.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights