Wensboom TV uitzending basisschool De Achtbaan 17 maart

Door Jan Bouwhuis op donderdag 10 maart 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Basisschool De Achtbaan is door Talpa benaderd om mee te werken aan het televisieprogramma ‘De Wensboom’ van RTL 4. Na de selectieprocedure is de school gevraagd om hieraan deel te nemen. De opnamen op school zijn 2 november gemaakt.

Op donderdag 17 maart om 21.30 uur draait de gehele uitzending van De Wensboom om de wensen van de kinderen van basisschool De Achtbaan.

De Wensboom is een familieshow, waarin grote en kleine wensen van kinderen op bijzondere wijze in vervulling gaan. Het wordt gepresenteerd door Johnny de Mol. Tijdens de ‘Boomdag’, de dag waarop er een grote boomhut op het schoolplein werd getakeld, mochten de kinderen van groep 4 t/m 8 hun wens invullen op een speciaal ontworpen ‘blad’, waarna ze hun wens gezamenlijk in de boom hingen.  Daarna ging Johnny in gesprek met kinderen over hun wensen. Ludieke wensen voor ouders, ontroerende wensen voor opa’s en oma’s of spannende wensen voor een broer of zus. Vijf kinderen mochten hun wens in vervulling laten gaan.

Twee kinderen van De Achtbaan hadden wel een heel bijzondere wens: Zij wilden zich graag inzetten voor het Prinses Maxima Centrum, een centrum voor kinderen met kanker. Dat hieruit een heel mooi initiatief is ontstaan, is in de uitzending van De Wensboom te zien.

De opnamedagen waren een leuk event voor kinderen, ze kregen een kijkje in de keuken bij de televisiemakers. Bovendien hebben de kinderen gezien hoe goed het is om iets voor een ander over te hebben.

Een deel van de Tielse bevolking heeft bijgedragen aan de sponsoractiviteit voor het Prinses Maxima Centrum. Er zijn duizenden euro’s opgehaald voor dit centrum. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights