Vrijwilligers ziekenhuis Rivierenland Tiel in het zonnetje

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 25 maart 2016, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Vrijwilligers ziekenhuis Rivierenland in het zonnetje.

Ziekenhuis Rivierenland toont elk jaar zijn dankbaarheid voor het vele werk dat de 158 vrijwilligers in het huis verrichten. De Tielse Vrijwilligers Organisatie TVO was daarom donderdagavond uitgenodigd voor een diner op de vide boven de centrale entree. Daarmee geeft het ziekenhuis aan, dat de activiteiten van TVO meer dan waardevol zijn: zonder de vrijwilligers zouden er veel taken niet worden uitgevoerd.Ze brengen koffie en thee rond, wijzen bezoekers en patiënten de weg naar poli’s of afdelingen, rijden de golfkar van en naar de parkeerterreinen, verzorgen overal de verspreiding van tijdschriften en zijn te vinden in de huiskamers van verpleegafdelingen, waar ze activiteiten met patiënten doen.De TVO huldigde drie vrijwilligers die 12,5 jaar bij de club zijn: Letty Hoekman, Bettie Dubbers en Anne-Miek Pot.vlnr: Letty Hoekman, Bettie Dubbers en Anne-Miek Pot.vlnr: Letty Hoekman, Bettie Dubbers en Anne-Miek Pot.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights