Carnaval Eksternest voor For Dance and Fun

Door Jan Bouwhuis op woensdag 3 februari 2016, geplaatst in Nieuws.

TIEL Dansschool For DANCE and FUN heeft dinsdag haar 5de carnavals avond in het Eksternest op Passewaaij gehouden en vierde daarmee zijn eerste lustrum.

De feestelijke bijeenkomst werd fraai opgeluisterd door de aanwezigheid van carnavalsvereniging De Opsnaaiers uit Utrecht. Vertegenwoordigd door Prins Wilfred, zijn adjudant Wim en hofdame Miranda, vergezeld van het eigen gevolg en boerenblaaskapel De Blaaskinkels met dansgarde. Alle cursisten, vrijwilligers en de gasten hebben zich uitermate vermaakt tijdens deze hele goede opmaat naar het carnavalsweekend.

For DANCE and FUN is een stichting met als doel het bevorderen van de mogelijkheden van ontplooiing, ontspanning, beweging en contacten voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, ieder op eigen niveau en naar mogelijkheden. Daarnaast wil de stichting bevorderen dat mensen met een beperking in onze samenleving een gelijkwaardige plaats innemen en gelijkwaardig behandeld worden. Dit krijgt hoofdzakelijk vorm door het geven van danslessen, waar vrijwilligers dansen met de cursisten, maar ook door andere gezamenlijke activiteiten.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights