Koopzondagen 2016 binnenstad Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 28 december 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Voortaan is het in de binnenstad elke eerste zondag van de maand koopzondag. Door te kiezen voor de eerste zondag van de maand schept dit duidelijkheid voor de consument. Daarnaast zijn er nog drie extra koopzondagen, waardoor het totaal in 2016 uitkomt op vijftien. Vrijwel iedere koopzondag krijgt een thema mee. Tiel manifesteert zich op deze wijze steeds meer als ‘winkelstad in de regio’. Op koopzondagen is het gratis parkeren in de binnenstad (m.u.v. plaatsen vergunninghouders).

De eerste koopzondag in het nieuwe jaar is zondag 3 januari.

Voor het overzicht zie de poster van Hart van Tiel.

Kijk voor meer informatie op de website van www.winkelenintiel.nl, www.facebook.com/winkelenintiel en www.twitter.com/winkelenintiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights