Beste oliebol van Gelderland

Door Jan Bouwhuis op maandag 28 december 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL Beste oliebol van Gelderland. Brood- en banketbakkerij Jan Pieter Duin in Kwadrant aan de Nieuwe Tielseweg is als derde van Nederland en eerste in Gelderland uit de bus gekomen bij de AD oliebollen test. Het oordeel van de jury: een bolletje van wereldklasse met eindcijfer 9,5. De geteste oliebollen wegen 113 gram met een vetpercentage van 13,3 % en een prijs van 90 eurocent. Net voor de Kerst kreeg de bakker al door dat hij op de 3e plaats staat. Daardoor kon hij al de posters laten maken,  een extra bakstraat installeren en verkoop punten in Kwadrant maken. Duin heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen en na enige twijfel zich aangemeld voor de test. Een breed lachende bakker Duin is op alle verwachte drukte voorbereid.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights