Halloweenparty in de Bomenbuurt

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 7 november 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL In en rond het gebouw van Wandellust aan de Peppellaan is een Halloweenparty georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door het project OK! en Wandellust. Buurtcommissie De Bomenbuurt had er behoorlijk veel werk van gemaakt: spooktochten met kleine groepen buurtbewoners, jong en oud. Ze werden geleid door donkere achterpaden tussen de huizen, her en der in de buurt stonden enge donker geklede personen met maskers iedereen de stuipen op het lijf te jagen, in fraaie uitdossingen gingen groepen kinderen onder begeleiding van volwassenen langs de deuren om snoep te halen, en er werd een begrafenis- en uitvaartdienst gehouden in gebouw Wandellust waarna de ‘overledene’ ten grave gebracht werd. Achter het gebouw was een begraafplaats aangelegd waar de ‘overledene’ met bepaalde rituelen in aanwezigheid van de buurtbewoners begraven. Ter afsluiting van deze geslaagde Halloweenviering was er nog een disco.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights