Video: Dode man op Taluud niet door misdrijf

Door Jan Bouwhuis op zondag 11 oktober 2015, geplaatst in Nieuws, Video.

Tiel  Het politieonderzoek naar het aantreffen van een overleden man in een bossage bij de parkeerplaats Het Taluud in Tiel is afgerond. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Het ging om een Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De man werd zaterdag 10 oktober aan het eind van de middag dood aangetroffen. Er werd een onderzoek opgestart omdat de doodsoorzaak niet gelijk duidelijk was. Uit onderzoek is nu gebleken dat een misdrijf wordt uitgesloten. Het onderzoek van de politie is afgerond. Er worden verder geen mededelingen gedaan.

zie ook: http://detielenaar.nl/nieuws/dode-gevonden-op-taluud

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights